Halloumi Carbonara

4 portioner / 30 minuter
 
400 g spaghetti
200 g halloumi
1 msk rapsolja
1 stor riven vitlök
2 dl vispgrädde
4 äggulor
1 dl riven parmesan
2 krm salt
½ tsk svartpeppar
½ dl hackad persilja
 
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Häll av och spar 1 dl av kokvattnet.
Skär halloumin i små tärningar. Stek i oljan tills den är gyllene.
Tillsätt vitlöken och stek ytterligare 1 minut.
Vispa ihop kokvattnet med grädde, äggulor, parmesan, salt och peppar. Häll ner Hallouminfräset tillsammans med pastan  och värm på svag värme under omrörning någon minut.
Strö över persilja och servera direkt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 Hejsan alla vänner och besökare! Nu  är jag tillbaka i bloggen efter ett långt uppehåll. Det känďes lite konstigt när jag hade öppnat blogg...