Köttbullar till pasta

4 personer
Köttbullar med ricotta i tomatsås
Smula 2 skivor formbröd och fukta med några droppar vatten. Blanda med ½ ask ricottaost, 250 g.
Skala och riv ½ gul lök och 2 vitlöksklyftor på rivjärnets fina sida. Blanda detta med 500 g nötfärs, fläskfärs eller kalvfärs, brödsmuleblandningen, ½ dl hackad persilja, ½ msk hackad timjan, 1 msk flingsalt och 2 krm vitpeppar.
Forma till bullar och stek i smör alt. margarin i stekpannan. När köttbullarna börjar få färg , häll i 1 paket krossade tomater med basilika (500 g) , ytterligare ½ dl persilja och resten av ricottan. Låt koka på svag värme ca 10 minuter.
Servera med Pasta
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hejsan! Nu är jag här igen. Det var ett tag sedan, haft en del att göra hemma. Jag har bytt till nytt kök, pga jag inte kan ha överskåp. Ny ...