Gubbröra
4 portioner
4 kalla hårdkokta ägg
2 kokta potatisar
125 g ansjovisfiléer
2 msk gräslök
2 msk dill
1 liten rödlök
0,5 dl crème fraiche
2 msk majonnäs
salt och svartpeppar
2 kokta potatisar
125 g ansjovisfiléer
2 msk gräslök
2 msk dill
1 liten rödlök
0,5 dl crème fraiche
2 msk majonnäs
salt och svartpeppar
Gör så här:
Skala och hacka äggen grovt. Tärna potatisen i centimeterstora tärningar.
Låt vätskan rinna av ansjovisfiléerna. Finhacka gräslök, dill och rödlök.
Blanda crème fraiche och majonnäs. Tillsätt alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Skala och hacka äggen grovt. Tärna potatisen i centimeterstora tärningar.
Låt vätskan rinna av ansjovisfiléerna. Finhacka gräslök, dill och rödlök.
Blanda crème fraiche och majonnäs. Tillsätt alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar