Gnocchipytt med Falukorv, Grönkål och Hasselnötter

4 person / 30 minuter
400 g falukorv
400 g färsk gnocchi
150 g grönkål
1 dl rostade hasselnötter
½ tsk salt
2 krm svartpeppar
smör
riven parmesan och
 grovkornig senap till serveringen

Skär korven i mindre bitar. Stek gnocchin i 2 msk smör i en stor stekpanna
till den får färg. Tillsätt kålen och hasselnötterna och stek ytterligare några minuter
tills kålen mjuknar.Krydda med salt och peppar. Lägg åt sidan. 
Stek korven i 1 msk smör i samma panna tills den får färg. Blanda allt och toppa
med parmesan. Servera med senap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu är jag här igen👏

Hejsan! Nu har jag piggat på mig igen. Inte helt Ok, men betydligt bättre. Det var några månader sedan jag skrev i bloggen.  Det känns som j...