Gnocchipytt med Falukorv, Grönkål och Hasselnötter

4 person / 30 minuter
400 g falukorv
400 g färsk gnocchi
150 g grönkål
1 dl rostade hasselnötter
½ tsk salt
2 krm svartpeppar
smör
riven parmesan och
 grovkornig senap till serveringen

Skär korven i mindre bitar. Stek gnocchin i 2 msk smör i en stor stekpanna
till den får färg. Tillsätt kålen och hasselnötterna och stek ytterligare några minuter
tills kålen mjuknar.Krydda med salt och peppar. Lägg åt sidan. 
Stek korven i 1 msk smör i samma panna tills den får färg. Blanda allt och toppa
med parmesan. Servera med senap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 Nu är det  dax för ett nytt inlägg igen.Här har föreningen en liten fest, och jag är fotograf. Den 30 augusti blir det kräftskiva, stor ans...