17 juli 2022

Söndag och solsken

Idag kom en längtan till landet och " mina änder ", sitta på sjökvisten och bara njuta av sjön. Kanske kommer Bävern simmande förbi.

Hoppas att solen stannar några timmar till, så hinner jag kanske ut en runda. Jag får besök varje morgon för mina ben. Tiderna varierar från dag till dag, vilket gör det svårt att planera sin egen tid. I morgon kommer Doris på besök, skall bli mysigt att få gosa lite.

Ha en fin Dag 😎


  


 

2 kommentarer:

  1. Härligt med Doris besök, det piggar ju upp! Bra att du får behandling för dina ben, för det är väl brhandling. Hade varit bättre med en speciell tid.håller med så du kunde planera! Kommer ihåg när du satte in filmklipp och många jättefina bilder från er sommarstuga, så jättefint ni hade. Härliga änder, och Doris kunde simma, förstår att du längtar dit då och då! Ha det jättefint!! STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst längtar jag till landet. Jag var ute hela dagarna och mådde toppen. Nu är det så mycket som skall skötas på olika tider, dagen blir så styckas. Nu kommer värmen tillbaka👌då får jag hälsa på änderna vid Årstaviken☺
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...