13 mars 2022

Mysigt besök i vårvärmen😎

 Samtidigt att det äŕ långtråkiga dagar, svårt att ta sig ut pga benen. Gårdagen s temp. + 10 grader varmf t, idag skall vi få ungefär samma👏 I fredags fick vi besök av äldsta barnbarnet och vårt första barnbarnsbarn som blivit 3 år. 



 Snart kommer vår familj att välkomna ytterligare  2 barnbarnsbarn  till familjen. Det är dotterns söner som bildar familj. Nu tvättad barnkläder som jag sparat och delat upp till våra barn. En åkpåse har alla våra barn haft på sig hem från BB. Nu går den över till  ny generation, ett stickat konstverk.👏 

Ha en fin dag⚘⚘


5 kommentarer:

  1. Jättefin familj, kul att se hur familjen växer generation efter generation, bi har barnbarn men inget barnbarnsbarn ännu.
    Kul med besök!
    Förstår att det är jobbigt att gå och vänta tills du får hjälp med benen, nu speciellt när det är så varma fina dagar ,-) Kul med små nya familjemedlemmar ,-))

    Kul med barnkläder som går i arv. Jag skulle velat ha något från när jag var liten.
    Fint med åkpåse som går i arv, stickat konstverk, kul ,-)
    Ha en fin dag du med!
    Stor KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skall bli så mysigt med 2 små barnbarnsbarn. Vår dotter är så nyfikna och längtar att bli farmor. Det var bra kvalité på barnkläder förr. Passformen håller fortfara de. Min mamma sydde och stickade mycket till våra barn. Nu är det bara några veckor kvar till läkarbesöket.
      Kram❤

      Radera
  2. Så tråkigt att du inte kan ta dig ut.
    Men roligt ni fick besök. Det uppskattas när man har svårt att ta sig nånstans.
    Vad roligt att åkpåsen kan ärvas vidare och att det blir fler barn.
    Ha de bra o hoppas din tid för benen kommer snart.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är tråkigt att inte komma ut. Nu har ju vintern kommit då är det skönt med stugvärme. Våren kommer tillbaka om en vecka då skall jag ut😎
      Ha en fin Dag!
      Marmor

      Radera
    2. Benen gör inte lika ont som tidigare, men fortfarande svullna. Jag väntar på nya strumpor som skall vara bra, så hoppet finns kvar. Åkpåsen är så fin, roligt att den kommer till användning igen.
      Ha det så fint,
      SKram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...