9 mars 2022

Vilket underbart väder!

 Så härligt med solsken om dagarna. Jag har haft otur med mina ben.  Har legat på sjukhus, fick ont i mitt högra ben. Har dålig nattsömn pga benet. Nu är det bara 14 dagar tills jag skall besöka Sabbatsbergs sjukhus för benen.

Jag har träffat Doris nyligen, hon är lika glad som alltid när hon kommer.  Annars så händer det inte så mycket om dagarna. 

Vi hörs igen / Marmor

 


4 kommentarer:

  1. Vad tråkigt att du fått vara på sjukhus.
    Hoppas det ordnar sig framöver.
    Jag är dålig på att blogga nu men vi mår bra. Idag stormar det.
    Ha det så bra som det går. Kram ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är också dålig på att blogga just nu. Det tar så mycket energi att klara av denna väntan på behandling. Vi har vårvärme, idag +10👏 Skönt att ni mår bra! Hoppas snön är på väg bort hos er.
      Ha en fin kväll!
      Kram❤

      Radera
  2. Håller tummen att du får hjälp med benen nu! Jobbigt och när det stör nattsömnen.
    Vi fick också covid efter vi hade fyllt år, och mamma som var och fortfarande är här, vi har mått riktigt dåligt! Mamma klarade sig bäst.
    Kul att Morris är glad och charmig. Så fint foto! Ha det så fint du bara kan ha! STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni har återhämtat er nu från Covid. Vilken tur att din mamma verkar återhämta sig, hon har hög ålder. NU närmar sig besök på Sabb för benen. Hoppas det finns behandling som kan hjälpa mig.
    Ha en fin dag!
    Kram❤

    SvaraRadera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...