30 augusti 2022

Det svänger fram och tillbaka. Just nu!

 Idag har jag och gubben varit och förhands röstat, det gick toppenbra.  Passade på att handla i Söderhallen på hemvägen.  Tog några bilder så ni kan se hur fint det är i hallen. 






I helgen har Doris varit och hjälp husse på landet. Det var så roligt att åka
traktor med husse👏

Ha en fin kväll/ Marmor 


4 kommentarer:

  1. Krångligt med benen, men du låter hoppfull trots allt, jag hoppas verkligen du får bukt med benet. Ja dagarna bara rusar iväg. Första höstdagen, känns lite sorgligt även om hösten kan vara underbar.
    Bra att man kan välja hur man vill rösta, skönt att få det gjort, men vi går valdagen . Söderhallen är verkligen mysig, har varit där några gånger när Engelska affären låg över. Det är bara njutbart att gå runt där och titta på allt gott som finns. önskar dig lycka till med benet!
    STOR KRAM från mig Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har gått några dagar innan svaret kom. Det beror på att jag legat på sin för benen. Nu hoppas jag de skall bli bättre snart.
      Ha en trevlig Dag!
      Kram❤

      Radera
  2. Vad roligt det är ut med Doris i traktorn. Hon kan göra allt möjligt.
    Vad fina bilder. Ser så fint ut.
    Ha en fin dag. Kram Himlas ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är mysigt med Doris promenader . Det händer många roliga stunder för henne. Jag har legat på sjukhus för benen. Kom hem för några dagar sedan.
      Ha en fin dag!
      Kram❤ Marmor

      Radera

Nu är jag här igen👏

Hejsan! Nu har jag piggat på mig igen. Inte helt Ok, men betydligt bättre. Det var några månader sedan jag skrev i bloggen.  Det känns som j...