20 juni 2018

Idag packas väskorna

I morgon börjar vår resa till Kroatien. Det blir tåg till Göteborg med övernattning.
 Midsommarafton kommer jag och gubben åka färja från Gedser till Rostock. Det tar ca 2 timmar. I Tyskland fortsätter bussen söderut och framåt kvällen når vi Hof, där vi skall sova över.
Blir säkert lite midsommarmusik på bussen och kanske lite tävlingar under resan.

Midsommardagen kommer vi att starta efter en tidigt frukost mot Kroatien. Resan tar oss genom Bayern, förbi Nürnberg och München. Eftermiddagen kommer vi till Österrike och passerar de majestätiska Alperna. Framåt kvällen når vi vårt mål i Vrsar på Resort Belvedere. Hotellet håller hög standard och ligger precis intill havet och badstranden.
Jag kommer att lägga ut bilder och skriva i bloggen om mina dagar. Du är välkommen att ta del av min resa och mina semesterdagar.
 
 Trevlig Midsommar
 
  
 


6 kommentarer:

 1. ÅÅÅ så underbart. Min bror och fru tyckte det var toppen när dom var till Kroatien samt att maten var mycket bra. Ni får ha en underbar resa samt en trevlig midsommar. Kram från Lappland och ska bli så spännande och läsa om er resa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att det är så många som tycker Kroatien är så fint och bra👌 Jag hoppas att vädret är bra, så havsbadet känns skönt. Det finns även pooler om det behövs.
   Ha en fin kväll och en Trevlig Midsommar.
   Kram från södern😎

   Radera
 2. Vad kul med en resa till ☺ då får jag önska er en trevlig midsommar och resa.
  Ha det bra. Kram ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev lite hastigt beslut. Vi fick ett bra erbjudande på resan, bara hoppas på😉 Kommer att skriva i bloggen under resan.
   Önskar er alla en fin och trevlig Midsommar.
   Ha det så bra!
   Kram❤

   Radera
 3. Spännande ,-)))
  Jag följer gärna med på resan via bloggen ,-)
  Allt låter härligt, så mycket vackert ni får se på nervägen.
  En härlig resa önskar jag er ,-)STOR KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
 4. Jag kommer att skriva dagligen, så du är så välkommen att följa med på resan☺. Just nu sitter jag på tåget till Göteborg.
  Ha en fin dag!
  Kramisar❤❤❤

  SvaraRadera