21 juni 2018

Nu har äventyret börjat.


Nu sitter jag på tåget till Göteborg. Här redan märkt att någon kaffetant kommer inte till vår " kuppe".
Har redan blivit tillsagd att vi sitter i en tyst avdelning. Vi höll på med våra paddor, kopplade in Wifi. Då det inte fungerade för gubben, hjälpte jag till. Grannen mitt över gången kom med påpekandet. Detta är TYST AVDELNING.
Hur skall denna dag bli för " grannen " då de har en toalett i tysta avdelningen och den är till för alla😉 måste vara jobbigt att alltid vara " polis ".
Igår fick vi besök av ett barnbarn med pojkvän, yngsta sonen och Doris. Det var jättetrevligt👌 Senare på kvällen kom vår dotters äldsta kille med gubbens badbyxor som han glömt eftrt poolbad i söndags.
Ha en fin dag 😎

4 kommentarer:

 1. Bra att badbyxorna kom med! ,-)
  Ja poliser i all ära, ibland finns dom där dom inte skulle vara ,-))
  Hoppas allt går bra, trevligt med besök innan resan, är nyfiken på hur ni har det ,-)
  Allt gott
  VARM KRAM Primrose ,-))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jobbigt med sådana människor som tycker den kan bäst. Grannen blev iaf tyst resten av resan. Vi har det bra, sitter mest i bussen. Imorgon skall vi komma fram till hotellet i Kroatien.
   Ha en fin Midsommarhelg!
   Kramisar❤❤❤

   Radera
 2. Kunde inte låta bli o skratta lite när grannen påpekade att det var tyst avdelning. Tror väl inte att ni levde om så hemskt...ja vad ska man säga ☺
  Nåväl hoppas det blir bra med resan framöver. Läste att det var kallt när ni kom till Göteborg. Bra du kunde köpa en kofta. Kram ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi blev så paff när grannen gjorde sitt inlägg. Grannen hade valt fel vagn ifall hen ville ha det tyst. Det sprang folk igenom vagnen till bistron och till toaletten dom fanns i vår vagn. När hen gick av, så tror jag hen kom på vad fel allt blev på resan😀 Vi kämpar på med bussen. Imorgon skall vi vara framme i Kroatien.
   Vi hörs!
   Ha en fin midsommarhelg.
   Kram❤

   Radera