10 mars 2021

Det skiftar fort.

 I måndags så såg det så här mysigt ut i lekparken, solsken och + grader  

Idag onsdag har vi det så här. Det snöar och är
- 6 utanför köksfönstret. 
 
Det har varit lite mycket som hänt senaste veckan. Vi har köpt och sålt bilar. Det kommer en ny bil på fredag, en elbil Hyundai Ionic elektric. Bilen är utrustad med eget simkort och kan manuvreras via en app i mobilen. 
Vi hade besök av dottern och 🐕 Morris igår. Han blir lika glad som 🐕 Doris när han kommer. Även yngsta sonen hade vägarna förbi oss, och tog en fika. Till helgen kommer Prinsessan Doris och stanna några nätter. Det kommer att bli så mysigt.  Det var ett tag sedan hon övernattad.

 Ha en fin dag/Marmor

5 kommentarer:

  1. Oj vad vädret skiftade hos er. Här är det blåsigt idag o det blir kallt.
    Vad bra att hundarna trivs hos er och vad kul att ni får ha söta Doris.
    Ha en fortsatt bra dag. Kram ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är så mysigt med hundarna. Skall bli så mysigt att få Ha Doris här. Hon är så mysig när vi har vår pratstund. Hon följer med ögonen och försöker förmedla med lite ljud. Nu har det gått ett jobbigt år,får hoppas att vi släpps ut snart i det fria.
      Ha en fin dag?
      Kram❤

      Radera
    2. Inte trodde jag att vädret skulle ändra dig dom det gjort. Just nu snöar och blåser det. Jag ser fram emot Doris besök. Hoppas att det inte är snöstorm när hon är här. Jag vill kunna följa med på någon av promenaderna.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera
  2. Ja fyyy .. hit kom snön och snålblåsten på morgonen idag och det fortsätter snöa. Men troligen övergår det till regn i natt för nu är det +0,6 grader. Hoppas detta är sista riktiga snövädret för den här säsongen. Härligt med hundarna, saknar vår hund o katt enormt nu, men vågar inte skaffa någon ny nu när man inte vet vad som händer i världen. Ha det så bra Kram

    SvaraRadera
  3. Här snöar och blåser det för fullt. Tur det går att låna hundarna ibland. Efter sista Labben blev det inte någon ny, fast jag gortfarande känner saknad. Håller med att vi lever i en orolig tid just nu.
    Ha en fin kväll/Kram

    SvaraRadera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...