18 augusti 2021

Oj, vad det regnar i vårt avlånga land.

Kolonilotter vid Årstaviken 


När Doris var här senast, tog vi en promenad och tittade på kolonilotterna. Det är så fint och välvårdat på varje lott. Just nu är vi inne i en regnperiod,  så det blir inte så många promenader.  När vi närmade oss hemmet, passerade vi Åsötorget och upptäcktet att torget har fått en upprustning.  Det var  fullt av folk och levande musik och basketspel på nya banan.

Jag passar på att rensa garderoberna och hänger upp det som  skall vara  kvar på en ställning. Här några garderober kvar att rensa. Sedan skall jag sortera blusar,  byxor, klänningar och kavajer och försöka få det fint i garderoberna. Modet just nu är längre klänningar det gör att klänningarna behöver ett annat utrymme än blusar, byxor.

Ha en fin kväll /Marmor


4 kommentarer:

  1. Ja det blev en del regn.
    Skönt att rensa ur garderoberna. Passar bra att göra sånt i dåligt väder.
    Det är mycket trevligheter utomhus hos er.
    Ha en fin dag. Kram ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vissa arbetsuppgifter skjuter man framför sig, som klädrensning, nu är det bara att fortsätta. Verkar bli en regnig dag även idag.
      Nu har jag fått tid med firman som skall fixa stödstrumpor till mig. Hoppas det skall fungera.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera
  2. Har sorterat kläder i början på sommaren, så skönt! Ja så det regnar, och kyligt är det. Har hösten redan kommit, hoppas inte!
    Kul att ha Doris och så härligt när det är tent och fint ute, mysigt att gå och titta på kolonilotterna.
    Ha det jättefint STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är skönt att få rensa ur garderoberna ibland. Detverkar som vi kommer att få lite sol framöver men ingen högvärme. Både sept, oktober kn bli bra. Bara att hoppas👌 Det är väldigt rogivande att promenera ibland kolonilotterna.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...