22 augusti 2021

Söndag och solen den värmer fortfarande

Men kanske inte som tidigare 🌞 

I nästa vecka har jag fått tid för mätning av benen. Jag skall få tillverkade strumpor efter benens mått.  Hoppas att det går att tillverka strumpor som jag kan använda. De personer jag talat med, som fått måttanpassade strumpor, är nöjda och de har fungerat bra. Igår var det Bondens Marknad för andra lördagen i rad och skall fortsätta på lördagar fram t o m oktober.  Vi har haft besök av flera barnbarn senaste vecka. Härligt när de kommer och fikar, och lunch om tiden finns. Frysen blev glad när den fick nykokt Hjortronsylt. Ett av barnbarnen gillar plocka bär. Har tidigare fått nyplockade lingon som jag frysit in.

Ha en fin dag / Marmor 




6 kommentarer:

  1. Hoppas stumporna blir precis så som du önskar! ,-) Mysigt med marknader. Och så härligt att få plockade bär vilka som helst. Hjörtronsylt är ju så gott!
    Kul med besök av barnbarn! ,-)
    Ha det jättefint STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skall mäta benen på onsdag. Hoppas det skall gå bra. Jag har aldrig varit intresserad av att plocka svamp eller bär skogen. På landet plockade jag alltid av våra Björnbär från buskarna.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera
  2. Hoppas det kommer fungera med måttanpassade strumpor. Kul när barnbarnen kommer, hade vårat minsta troll 2,5 år, här idag så det var full fart under några timmar. Sen nu en promenad med våra 2 småhundar så nu är jag rätt slut. Hehe.. Ha det gott Kramen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår att du är slut, brukar vara full aktivitet med barn i den åldern🤸‍♂️ men mysigt.
      Hoppas du och vovsingarna fick en fin promenad.
      Ha en fin kväll/ Kramen

      Radera
  3. Hoppas att det blir bra med mätning o tillverkning efter dina mått.
    Roligt med besök. Ha en dag. Kram ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gick väldigt bra att mäta benen, Jag kommer att få kompressionsstrumpor med kaborrband. De tillverkas i USA. Det som känns jobbigt är att det kanske kommer att ta ca 6 mån innan vätskan försvinner. Jag får 2 uppsättningar till benen/ år.
      Ha en fin kväll!
      Kram ❤️

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...