19 juni 2021

Crome Book

Det går framåt med min Crome Book. Det finns många finna tips vad man kan göra. Blir lite testning på de olika tipsen, när  Mr R kollar på fotboll. Det är mycket sport just nu på TV och de vanliga programmen är mestadels repriser. Tur det finns olika play med serier att titta på. 
Det är varma dagar, tur att det fläktar👌 Sonen ringde alldeles nyss och frågade om jag/vi klarade värmen. Ja, det det klarar vi bra! Gäller att vara ute när det inte är som varmast på dagen, då får vi använda balkongen som har kvällssol 👌 Jag tycker det är så synd om alla djur som måste promenera på gator och trottoarer i denna värmen. Tur det finns gräs och grusgångar även i stans parker.





4 kommentarer:

  1. Ja nu kan man titta på serier, tur att man har dator ,-)
    Ja det är väldigt varmt nu, så vi rastar tidigt men det är varmt redan då. Tur att bad finns i närheten.
    Bra med kvällssol på balkong, det har man mest nytta av tycker jag, det har vi också. Sommaren kom till slut och vilken värme.
    Ha det jättefint STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är många serier på gång. Nya varje vecka. Balkongen är räddningen när det är så här varmt. Skönt med bad i närheten gör hundarna.
      Ha en fin kväll!
      Kram ❤

      Radera
  2. Ja ni har verkligen fått värme. Kan bli jobbigt det också.
    Här har vi ingen värme o senaste veckan har det varit halvdåligt. Mamma tog fram vinterjackan igen ��

    Crome book har jag ingen erfarenhet av alls.
    Ha en fin dag. Kram ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nästan för varmt just nu. Det gäller att vara ute den svalare tiden på dagen. Chrome book är delbar, appar på ena sidan och en vanlig lap på andra delen.
      Ha en fin dag!
      Kram❤
      Hoppas ni får värme snart och kan njuta av ☀️

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...