11 oktober 2018

Jippi, brittsommaren kommer!

Härligt att brittsommaren kommer med sommarvärme i helgen👌 Idag skall det bli en vilodag, varit på språng varje dag och även haft en riktig städdag. Mitt vänster ben gillar inte för mycket aktiviteter, så idag tar det riktigt emot.
Igår handlade jag benvärmare för att hålla mina benmuskler varma.  Blev jätteglad när jag hittade att Lindex hade benvärmare i år. Köpte 3 betalade för 2👌 Förra året letade jag överallt efter benvärmare men det fanns inga att köpa.
Det kanske är mode igen eftersom de finns nu🙂
 
Ha en fin dag!
  


6 kommentarer:

 1. Bra att du hittade benvärmare ,-) Bäst att passa på att köpa flera.
  Hoppas benet blir bättre.
  Har lilla söta Morris kommit hem till familjen, himla söt, var in på nätet och kollade in den blandningen, charmiga verkar de.
  Ha det jättefint
  STOR KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Toppen med benvärmare👌
   Lilla Morris har inte kommit ännu. Han är köpt utanför Sverige, så alla papper och vaccinationer måste vara klara,innan dottern kan hämta hem honom. Det tar ca 6 veckor till. Finns inte att få tag i någon valp i Sverige, för få uppfödare. Hon har varit och hälsat på honom, filmat och skickat till mig. Han är så söt❤
   Ha en fin dag!
   Kramisar❤❤❤

   Radera
 2. Härligt att du hittade benvärmare. Jag brukar ha benvärmare runt knäet när jag har ont. Minns hur poppis det var med dom på 80 talet. Man stickade egna i skolan ☺
  Få se hur det blir med vädret till helgen. Ha en fin fredag.
  Kram ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev så glad när jag hittade benvärmsrna👌 Det värmer så gott på benen. Dra tips att sätta dem på knäna om man har ont. Hoppas att värmen kommer som de lovat. Skönt att du inte har någon snö kvar på tomten.
   Ha en fin dag!
   Kram❤

   Radera
 3. Helt underbart med värme och sol! Ha det så fint! /Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Så mysigt! Hoppas det inte är sista vändan innan snön kommer.
  Ha det så fint!
  Kramen

  SvaraRadera