15 januari 2021

Helg igen!

Nu finns det snögubbar☃️☃️lite överallt här i stan. Minus 8 grader men har kännts som minus 17. Nu är uppgifterna från mobilens vädertjänst.  Läste nyss att det kommer mindre leveranserna på vaccinet nästa vecka och några veckor framåt..  Det är leveransen från London som levererar mindre mängd till Europa. Det beror på att den nya fabriken behöver komma igång med  sin tillverkningen.
Kungen och Drottningen har blivit vaccinerade idag. Det känns säkert skönt för dem. Dottern har handlat en kaffemaskin till oss idag., den levereras i morgon. Perkulatern  och kaffekvarnen får vila ett tag, får komma fram när Corona backar och alla i familjen kan träffas igen👌
Ha en trevlig kväll?

Marmor🛵

 


2 kommentarer:

  1. Ja kul för alla barn ,-) Snöat så fint här också. Och här finns flera stora snögubbar ,-)) Fler snögubbar än vanligt, jättekul!
    Det går långsamt att vaccinera i Sverige även innan vi får mindre vaccin. Dygnet runt vaccinerar dom i England.
    Ja nu blir det inga familjeträffar.
    Ha en skön Söndag KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Får hoppas att snön ligger kvar ett tag fast det kommer plusgrader. Idag får vi veta ifall det tar ännu längre tid att få hem vaccin. Det går väldigt trögt med vaccinationen. Det är 17 äldre som fått Covid-19 efter sprutan på ett äldreboende. Det verkar inte klokt. De hade bara fått halv dos vaccin. Nu skall de Ha sin andra hälft, då finns det inte vaccin över. Får verkligen hoppas att allt flyter på i rätt riktning.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...