18 januari 2021

Nesspressos kaffemaskin

 Nespresson plats👏 

 Nu Ă€r kaffemaskinen levererad, och kaffet i de olika kapslarna smakar gott. Det gĂ„r fort att fixa en kopp nĂ€r suget kommer. Det följde med kapslar vid köpet. NĂ€r maskinen registreras fĂ„r man ytterligare kapslar👌 Dottern hade köpt fler kapslar som gĂ„r att köpa i matvarubutiker, som vi ocksĂ„ testar. Det gĂ€ller att hitta rĂ€tt smak och pris. Det Ă€r inte alla kaffemaskinet som har denna finess, att kunna köpa kapslar frĂ„n t ex Ica.
Vi har haft nÄgra dagar med snö och kyla. Idag skall det komma lite mer snö, morhondagen kan bjuda pÄ plusgrader.
En av sönerna har jaktmark och var ute i helgen för att jaga med nĂ„gra bekanta.. DĂ„ sĂ„g de en varg som Ă„t pĂ„ ett levande RĂ„djur. Jag visste inte att vargen Ă€ter sitt bytet levande😯  Tur de fick ivĂ€g vargen  sĂ„ de kunde avliva det skadade  RĂ„djuret. 

Ha en fin dag/ Marmor

4 kommentarer:

  1. En kaffemaskin nu nÀr det Àr vinter, sitta inne och mysa, det lÄter inte dumt alls! ,-)) Snygg var den ocksÄ! NEJ sÄ otÀckt , med vargen som Är pÄ ett levande rÄdjur, FY!
    Hoppas nu att plusgraderna som vĂ€ntas inte gör sĂ„ att det smĂ€lter och sen nĂ€r det blir kallt igen sĂ„ blir det SÅ halt!
    Ha det fortsatt fint STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
  2. Det Àr hÄrt Àven i naturen. Tycker ocksÄ det Àr otÀckt att djuren Àter pÄ levande djur.
    HÀr i stan Àr gator, trottoarer snöfria. Det kommer nog att försvinna mycket av snön dÄ det skall vara plusgrader i veckan.
    Ha en fin dag!
    Kram❤

    SvaraRadera
  3. Vilken tur att dom sÄg vargen som Ät pÄ det stackars levande rÄdjuret. Vad hemskt att den Ät nÀr den levde.
    Kram ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vargen sprang ivÀg, nÀr den sÄg sonen och jaktkompisen. LÀskigt att vargen Àter sina byten levande. Inget jag hört tidigare.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera

ValborgsmĂ€ssoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vĂ€nner och besökare som tittar in i bloggenđŸŒŸđŸŒč Det kĂ€nns det gĂ„tt lĂ„ng tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...