28 juni 2020

Söndag

Kändes i morse att det är väder förändring på gång. Det är några grader svalare här än gårdagen. Vi kan även få höra Tor med hammaren framåt kvällskvisten. Åska har vi klarat oss ifrån, men nu är det vår tur. Det brukar bli en skönare luft är Tor är klar.
Läste att det är strul igen med covid.-19 tester. Post Nord är försenade med sina test transporter. Jag tycker det råder en förvirring med denna covid-19. Nu testar länder och det blir bara fler och fler nya fall. Sverige har hamnat på " svarta lista " hos WHO för att de inte kan tolka " statistiken ". Viss ändring har gjorts efter påpekandet, men vi är fortfarande kvar på listan.
Danmark öppnade upp för besökare. Sverige kom med och några båtresenärer kom in i Danmark, sedan stängdes igen för svenskar. De på båten fick åka hem till Sverige igen. Det hade blivit ett missförstånd när gränsen öppnades. Nästa båt som kom till Danmark, släpptes ett svenskt par in, förvirring igen🤔 I Norge är vi också portade.
Jag har mer förtroende för Björn Olsen som forskat länge på just virus och dess spridning, än på den FHO strategi som används idag, den känns flummig. Kanske dags att ändra strategi och lyssna på varandras erfarenheter.

Marmor

8 kommentarer:

  1. Tycker det kändes redan i går kväll att det blev lite svalare. Ha det så fint! /Elisabeth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är nog varmare i stan, husen står tätare och mindre med trädytor. Nu kommer kyla, regn och åska in över Sverige några dagar.
      Ha en trevlig kväll!
      Kramen

      Radera
  2. Har väntat på Tor hela dagen! Har dragit förbi 3 åskväder under dagen som har gått sidan om oss. Så här blev det endast mer tryckande luft. Men alldeles nyss kom en liten regnskur som gjorde luften svalare, så skönt. Ha de gott Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här har det smällt ordentligt i natt. Skönt att det kom regn, luften känns toppen nu.
      Ni fick i alla fall lite behövligt regn, bara det brukar hjälpa.
      Ha det så bra!
      Kram

      Radera
  3. Lika varmt och kvavt här! så gärna åska ikväll!
    Ha det jättefint STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åskan kom med besked inatt! Urladdningen behövdes verkligen och allt regn som kom gör växterna glada.
      Ha det så fint!
      Kram❤

      Radera
  4. Hade problem att kommentera, så provar igen.
    Ser i ditt svar att ni haft åska inatt.
    Håller med att Björn Olsen är bra :)
    Ha en fin dag. Kram ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kommentaren kom fram! Vi har haft ett riktigt åskoväder i natt, det var behövligt. Visst är det lite fram och tillbaka med F H M. Ibland undrar jag varför, de är så envisa.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...