9 november 2020

Katastrof är det minsta man kan säga.

 Covid-19 och tester är en katastrof. Hela helgen har vi försökt att få testa oss. 1177 fungerar inte, appen alltid öppet fungerar inte. Det går inte att beställa tester fast det skulle öppna idag kl 11.00.  Går man in på appen meddelar de att imorgon kl 11.00 skall de öppna igen. Koden man får som skall läggas till i beställningen, fungera inte, ( felaktig kod ) blir svaret.
Jag har kopplat in hemvården eftersom vi har larm och bett dem att komma hem och göra testen på mig och gubben. Det verkar vara svårt att få den hjälpen. Vi bytte vårdcentral förra året p g a att min läkare bytte vårdcentral. Nu visar det sig att vi inte kan få hemsjukvård p g a att vi bor på fel sida om Götgatan. Gränser för Katarina och Sofia församling går på Götgatan. Vi tillhör Katarina, så vi omfattas inte av hemsjukvård. Hade vi vetet det, hade vi aldrig bytt vårdcentral. Vi kommer att lista om oss till Ringen så fort det går.

Det där med att alla som vill skall få testa sig, stämmer inte. Det finns ju inte tester, personal som sköter detta. Det måste ju registreras hur många tester som går ut och till vilka personer. Då kan det inte vara svårt att stoppa de som beställer tester flera gånger.Skall 1177 fortsätta fungera så här, får 1177 göras om.

Ha en fin dag!

6 kommentarer:

  1. Kommenterat ditt inlägg hos mig innan jag läser här, Ja det är hur svårt som helst att beställa! Vi hade sånna problem, det är stor överbelastning sa dom till oss! Inte klokt, många som är smittade ger nog upp och struntar i testet.
    Hoppas ni får ert test snart, till oss sa dom att dom inte gör hemtester! Lycka till, Och framförallt KRYA PÅ er!!!
    STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Idag kommer de hem och testar oss för coviv-19
      Det har varit ett kämpande att komma så hör lång5.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera
  2. Nämen usch vilket strul, svårt när det inte fungerar.
    Hoppas det ordnar sig. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har varit en jobbig period att få till ett test. Det har inte funnits tester att tillgå. Nu har vi en vårdcentral med hemsjukvård så de kommer hem.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera
  3. Ja det är överbelastat överallt och värst i städerna. Dottern var hemma i Måndags med lite frossa på morgonen, lillpojken också förkyld och snorig, men dottern mådde bra på eftermiddagen. Var dock tvungen att covid-testa sig innan hon får börja jobba igen. Hon ringde vårdcentralen i måndags men de hade ingen tid förrän idag, så nu är det gjort. Skulle ta ca 1-3 dagar för svar hade dom sagt. Så nu bara att vänta då. Hon tyckte att testet var bland det värsta hon varit med om då hon har känsliga slemhinnor i näsan. Hoppas ni mår bättre nu. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har gjort ett novis test tidigare när de tog in mig på sjukhuset. Provet var negativt. Det är lite otäckt med nästestet. Det blir ett sådan idag igen. Jag har fortfarande lite feber kvar, gubben är feberfri.
      Skall bli skönt att få testen gjort.
      Ha en fin dag!
      Kram

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...