19 december 2020

Frukost besök

 
Lördag och trevligt frukostbesök🥐☕ Denna gång var det yngsta sonen som hade vägarna förbi. Det är så mysigt när någon i familjen kommer och förgyller några timmar. 
Det ser äntligen ut som solen skall komma igenom alla grå moln som vi haft en längre tid. Det är fortfarande barmark och just nu + 7 grader.
Nya restriktioner igen. Nu skall man använda munskydd när det är trängsel på allmänna färdmedel. Jag tycker det är lite sent påtänkt. Jag och Mr R har använt munskydd länge, när vi handlar och besöker köpcenter. Bara promenader, inga munskydd, bara hålla avståndet.
 Fr o m julafton gäller 4 personer max vid borden på restaurang och ingen alkohol serveras efter 20.00
Jag tycker det är ett konstig beslut. Det hade varit bättre att stänga ner restaurangerna, så ägarna kunde få ersättning och slippa gå i konkurs. Som det är nu, får de ingen ersättning från staten, många går redan på knä då Covid-19 har pågått snart 1 år.

 Marmor


2 kommentarer:

  1. Förstår inte varför man inte börjar med munskydd direkt?? Ska börja i januari..Tycker det är konstigt.
    Allt blir försent med dessa restriktioner. Borde gälla på en gång. Allt annat är också märkligt.
    Läget är ju allvarligt o sjukvården så hårt belastad.
    Det är skrämmande.
    Kram ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är mycket man inte förstår i deras beslut. Julen som de anser vara en spridningshelg, är besluten konstiga. Jag använder munskydd och har gjort det länge. Hoppas att det stänger flyg från England och de andra länderna som har den senaste smittan. Läste nyligen om alla sköterskor inom vården som sagt upp sig, det är skrämmande!
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...