26 december 2020

Juldagen och Annandagen



I går juldagen fick vi besöka av 2 barnbarn och prinsessan Doris. Hon är lika glad varje gång hon kommer.  Vi har några rutiner tillsammans, som är lika varje gång hon kommer på besök. Först kommer hon till mig och skall bli klappad. Sedan skall hon dricka vatten, som alltid står placerad på samma plats. Sedan visar hon att det är dags för hennes intelligensplatta. Det skall finnas något att äta i varje fack på plattan. Samtidigt som barnbarnen kom började det snöa här i stan. Snön ligger kvar på gården men inte på gatorna.
I dag annandagen har vi minus 2 grader och moln. Har vi tur, kan solen komma fram under dagen. Ena sonen ringde nyss och talade om att vi får besök om någon timme. Sonen och svärdottern skall ta en promenad först.

 Marmor


4 kommentarer:

  1. Här kom det också lite snö som sen regnade bort. Det var bara yngsta dottern o 2 av barnbarnen som var här i jul. Lite kul att min dotters hund också heter Doris, hon är dvärgpincher. Så en ovanligt lugn jul men barnbarnen 2 och 9 år höll igång förstås. God fortsättning Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker det fungerade bra hela julhelgen. Vi har haft besök nästan varje dag, men bara 2 åt gången. Nu när det vardag några dagar det är skönt. Regnet det fortsätter, tråkigt.
      Ha en fin dag!
      Kram

      Radera
  2. Doris ska också ha sina traditioner när hon kommer till er. Samma sak varje gång, hundarna vet vad som ska gälla �� dom är så roliga.
    Ha en fin dag. Kram ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Djur är underbara! Doris vet precis vad hon vill. Hon är smart, vet precis hur hon skall fixa och få det hon vill. Det är en höjd punkt varje gång hon kommer. Morris är också en mysig och rolig liten hund.
      Ha en trevlig kväll!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...