11 september 2020

Biltripp till Sörmland

Vi bestämde efter morgonfikat att ta en biltur och titta hur det ser ut på " landet " idag. Vi har inte varit förbi sedan det såldes 2017. Det var knappt vi kände igen oss, det var så grönt och uppvuxit runt alla hus. Det har hänt lite i området sedan 2017. "  Vårt hus " står kvar, kanske inte lika välskött tomt som  tidigare. Häcken har nog inte klipps sedan ägarbytet.Vid garaget såg det skapligt ut. Där finns ingen häck utan bara Björnbärbuskar och de verkar trivas.

Vi sålde en separat tomt samtidigt. Där har de byggt ett stor hus och ett stort garage men inte flyttat in ännu. Kanske det är inflyttningsklart till jul.

Bilderna blev inte bra. Var tvungen att fota från bilen det var folk på tomten. Lekstugan har flyttats upp på tomten, stod närmare sjön tidigare.


4 kommentarer:

  1. Hur kändes det att se ert gamla ställe? Var det samma familj som köpte både tomten o ert hus?
    Nog ser det förändrat ut, ni hade ju väldigt välskött på tomten. Tänk vad tiden har gått..att det är 3 år sen ��
    Ha en fin dag. Kram ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag ville egentligen inte åka och titta vid landet. Det var gubben som ville. Jag tycker om att ha bilden kvar hur vi hade det, den blev förändrad nu. Inte särskilt bra skött. Det är 2 olika familjer som köpte stället. En ensam tomten med huset, en familj köpte tomten. Tiden går fort,.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera
  2. Förstår att det inte var så trevligt o se hur det var skött. Du får ha kvar din egna bild av ert underbara lantställe. Kram ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är nog så att man skall inte återvända till det man haft. Man blir bara besviken. Men vi människor är inte lika, bara att acceptera att nya ägarna gillar att ha det så.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...