14 september 2020

Idag skulle man bott söderöver.

De som bor söderöver kommer att få några fina och varma dagar. Här i stan känns det kyligt och blåsigt. Även inomhus känns det kallt och ruggigt☹ Jag är inget fans av att sitta inomhus och frysa, så idag skall jag köpa mig ett mobilt värmeelement👌 Har samma problem varje år vid väderomslag. Vi har en fin klimatanläggning i huset som byter luft hela tiden. Felet är att det tar 1 dygn för anläggningen att ställa om när det blir temperaturskiftningar.

Idag är det tvättdag istället för i fredag då vi tog en biltripp till Sörmland och kollade in vårt tidigare fritidshus, och var nyfikna på hur huset som byggts på den separata tomten. Det står ett stort hus och garage, men ingen har flyttat in ännu. Förmodligen inte klart inomhus ännu.

2 kommentarer:

  1. Det kan bli ruggigt inne också och inte vill man frysa inomhus.
    Imorgon ska vi få riktigt busväder sägs det. Stora regnmassor o hård blåst. Inget man ser fram emot direkt. Ha en fin dag. Kram ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är varje år som vi får känna på väderombytet. Jobbigt när vädret skiftar så ofta, så det blir kyligt inomhus. Hoppas ni slipper busvädret i morgon. Här skall det bli ca 20 grader idag, just nu 14 och molnigt.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...