21 september 2020

Ny vecka igen!

 

Måndag och ny vecka igen. Numera är det ingen skillnad på dagarna, alla är lika. Det skall i alla fall bli en promenad och handlingsrunda idag.  Det var länge sedan Mr R satt och kollade på sport som nu i helgen både fotboll och hockey. Saknaden har varit stor under karantäntiden, det märktes. Vi kan ju alltid hoppas att det vänder snart så vi kan göra lite mer än i dag.

Jag och Mr R har nu varit isolerade sedan december 2019 fram tills det gick att träffas utomhus under sommaren 2020. Hoppas att det snart är över och livet kan återgå till lite mer normalt. Det är mycket som har ändrats under denna tid.Tror inte det sålts så mycket fryst / färdig mat som under denna covid-19 isolering för de som tillhör riskgrupperna.

Nu laddar vi för en ny vecka och hoppas att allt fortsätter gå åt rätt håll! 

Nu har dagboken uppdaterats👌

2 kommentarer:

  1. Det börjar vara jobbigt att inte kunna leva som man brukar. I helgen har Corona fallen ökat i Umeå.
    Tror din karantän tid blev lite tokigt i bloggen...Det står från dec 1999 �� nåväl jag förstår vad du menar.
    Nu blir det snart läggdags . Kram ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det verkar öka lite varstans, tråkigt! Får hoppas det inte blir ett nytt utbrott. Nu har jag ändrat det felaktiga årtalet i inlägget👌 Tur att du upptäckte felet. Hade blivit en väldigt karantän añars.
      Ha en fin dag!
      Kram♥️

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...