26 februari 2021

Munskydd används dåligt, skärpning behövs.

 

Tog en promenad med skotten🛵 igår. På Götgatan mellan Medborgarplatsen och Ringen vid Skanstull såg jag bara ca 5 personer som använde munskydd. Jag och Mr R använder munskydd både utomhus och om vi går in i någon butik.
Vi var inne i Ringens galleria för att handla oh besöka Apoteket. Det var inte många munskydd vi såg. Det är bara att konstatera, resultatet är väldigt dåligt. De som tar FHM rekommendation på allvar är de äldre. Hörde igår att efter att folk blivit vaccinerade, kommer vi fortsätt följa deras rekommendationer. Som det verkar nu, kommer vaccinleveranser i mindre mängd än som avtalats. Vi får nog räkna med att vaccinationerna kommer att bli fördröjda. och inte färsiga till sommaren.

De som jobbar och sitter i kassan ICA har både plastskärm och nu munskydd. Ett måste nu berättade personen i kassan.
Det är barmark på innerstans gator och trottoarer och en behaglig vår temperatur👌

Ha en fin dag/Marmor

2 kommentarer:

  1. Ja det är dåligt att så många väljer bort munskydden.
    Känns inte bra när det bara ökar. Hör att folk ska resa också inom Sverige trots att vi i Västerbotten inte ska resa ut från länet. Blir så trött på människor som inte kan följa råden.
    Ha en fin kväll. Kram ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Idag har jag sett fler dom använder munskydd, alltid något. Men det är fler som är utan👎 Det verkar svårt att stanna hemma på loven. Det märks att vi har sportlov denna veckan, på trafik och i affärerna.
      Ha en fin kväll!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...