11 februari 2021

Sol är toppen!

 Vilken underbar vinterdag vi bjuds på idag!
Solen skiner och fortsatt minusgrader- Det var en kylig morgon - 14 grader, nu är det - 8. Det kommer kommer några stora snöflingor ibland, så vackert mot solskenet.
I natt har vi haft snöröjning av gatan och trottoar utanför huset. Det var stora traktorer som plogade. Sedan kom stora lastbilar som skulle köra bort snöhögarna. Det är så skönt att de inte lägger upp vallar, som har förekommit tidigare år. Läste att vi har många halkolyckor i regionen. Såg för någon dag sedan ambulansen utanför huset som fick ta med sig en person som hade halkat illa.
En glädjande nyhet som vi behöver idag, är att antikropparna tycks stanna kvar i kroppen fler månader än vad som sagts tidigare. Svärdottern och ett barnbarn har testat sig igen. De har fortfarande antikroppar efter 9 månader👏 Det känns skönt med tanke på alla olika uppgifter som vi matas med dagligen.
I gårdagens inlägg skrev jag om en butik som tillverka husmanskost. Nu har vi testat Raggmunk och Laxpudding, det var väldigt gott och vällagat. Är ni intresserade av adressen till butiken. skicka gärna ett meddelande från kontakta Marmor på hemsidan.
Idag skall det bli Småländska Kroppkakor med skirat smör och rårörda lingon. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...