24 februari 2021

Vårvärmen fortsätter👏


 Idag är vi hundvakt till Morris några timmar. Dottern och sönerna har lunchträff på stan. Morris trivs här så det finns inga problem att passa honom. Vi har även haft tvättstugan. Idag skall alla bära munskydd i kollektivtrafiken, mataffären  alla tider på dyģnet.  Men det verkar inte fungera enligt intervjuer på stan. Det är tråkigt att folk inte tar till sig rekommendationerna  för att hjälpa till att stoppa spridningen. Det kommer att fattas vaccin igen.  Tillverkaren Astra Zeneca har meddelat att de inte kan leverera mängden doser som de lovat.  Känns jobbigt att spridningen inte klingar av. De som inte vill använda munskydd skall kanske tänka om och sätta på sig ett skydd för att slippa covid-19. 

Ha en fin dag/ Marmor 

2 kommentarer:

  1. Vad trevligt att ni får rå om Morris några timmar. Han är så söt.
    Visst är det dumt att inte alla kan använda munskydd. Borde bli ett måste och inte en rekommendation.
    Sist jag handlade på kvällen var jag i stort sett ensam om att ha munskydd. Ganska mycket folk var det också, så viss trängsel blev det. Inte kul alls.
    Sonen hade åkt buss häromdan och han var den ändå som hade munskydd på sig??? Så vad ska man säga..Det sköts inte bra. Blir arg när folk inte kan tänka mer.
    Ha en fin dag. Kram ❤

    SvaraRadera
  2. Det verkar som folk inte tar till sig informationen om munskydd. Här varit ute och handlat idag och har upplevt precis dom du skriver. Det måste till lite mer bestämmelser så viruset backar. Morris är så liten, men det är mycket hund i honom. Han är så duktig, lydig och lekfull. Många nospussar bjuder han också på.
    Ha en fin kväll!
    Kram❤

    SvaraRadera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...