17 februari 2021

Trevligt besök!

Idag fick vi trevligt besök av Morris och dottern.

Det blev gofika med nybakade bullar som dottern bakat.  Morris är så glad och gosig när han kommer, trots att vi inte träffas så ofta i dessa coronatider. Dottern klippte mitt hår, behövdes verkligen,. det var så långt trots min egen klippning.

Igår kom leveransen med kaffekapslarna som jag beställt. Det var bekvämt att bara hämta ut kartongen hos postombudet. Nu kan vi ha många mysiga fikastunder framöver.
Igår var det Semlans dag, yngsta sonen bjöd på semlor till fikat. Förra gången vi åt semlor, var det andra sonen som hade köpt med sig.
Det är skönt att vi kan träffas mer nu än tidigare då alla i familjen har antikroppar. Det har varit en lång karantän och stor saknad. Nu känns det bättre när antikropparna räcker minst 9 månader. och en tydligt information om att man har skydd mot covid-19 denna tid och kanske längre.

Skrev i förra inlägget att det skulle bli Krabbelurer till lunch, så här blev dom. 
Serverades med Hallon, Hjortronsylt och grädde
 
 

2 kommentarer:

  1. Ser att min kommentar inte kommit med här?
    Måste blivit nåt knas.
    Vad härligt att dottern kunde klippa håret på dig o sen får ni träffa Morris också ��
    Här kan vi fortfarande inte träffas, man får vänta tills man kan vara utomhus men det lär dröja.
    Ha en fin dag. Kram ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att bli av med lite hår. Det verkar vara svårt att komma till frissan pga covid-19. Det börjar bara om och om igen. Det känns inte bra att det inte går att få bukt på smittan. Får hoppas att det blir vår snart hos er, så du kan träffa dina nära och kära.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...