30 maj 2018

Börjar landa nu! Intrycken mognar sakta fram👏

             

God morgon!
Sakta med sÀkert kommer intrycken frÄn resan fram. Vi förflyttade oss mellan mÄnga lÀnder och fina platser.
TyvĂ€rr sĂ„ blev kanske bilderna i bĂ€sta kvalitĂ©. Det Ă€r inte lĂ€tt att fota nĂ€r bussen far fram pĂ„ vĂ€garna. Det blir lite skakigt och det man vill fota försvinner fort ur bild☹ Tur de fina intrycken jag sett finns kvar i " knoppen ".
Resa var en upplevelse. KlĂ€ttrat upp och nedför vĂ€gar som slingrat sig ibland bergen. Haft en otrolig fin utsikt dĂ€rifrĂ„n. Berg, dalar och havet👌
Havet har följt oss hela tiden frĂ„n det vi kom till Italienska grĂ€nsen. Även palmer, kaktusar och vackra hus har jag sett.
Hela Italienska Rivieran Àr kÀnd för sina vackra blommor. Nobelfestens blommor kommer frÄn just
frÄn San Remo. Nobels hus finns fortfarande kvar samt den stora parken.
Utflykterna till Cannes och Nice var en upplevelse. Bara vattnets fĂ€rg var en fröjd för ögat👌 Vi gjorde en bĂ„tresa i Cannes. Åkte runt ibland nĂ„gra öar och fick lite veta vad som hĂ€nt pĂ„ respektive ö.

InlĂ€gget har fastnat  som utkast😱  Kommer lite sent, men bĂ€ttre sent Ă€n aldrig😎👌4 kommentarer:

 1. Det bÀsta med att resa Àr att det finns för alltid kvar i huvudet, förhoppningsvis :). Lyckat med en bussresa ocksÄ, bara för att slippa köra runt sjÀlv. Har kollat igenom fina kort.
  Morgonkram frÄn Hean

  SvaraRadera
  Svar
  1. Buss Ă€r faktiskt bra! Köra över 500 mil sjĂ€lv Ă€r jobbigt, samt att planera rutten innan med alla bokningar. Det blir nog fler bussresor eller med tĂ„g för oss framöver☺
   Kramis

   Radera
 2. Verkligen en fantastisk resa ni gjorde. MÄste vara hÀftigt att uppleva den.
  Ha en fin dag. Kram ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en hĂ€rlig resa👌 Vi fick se sĂ„ mycket vackert samt besöka mĂ„nga lĂ€nder pĂ„ samma resa. Vi kommer sĂ€kert att göra fler liknande resor, vĂ„r och höst.
   Ha en fin dag!
   Kram❤

   Radera