5 maj 2018

Vår, Sommarvärme känns i luften😎

 
God morgon i solskenet😎
Det är underbart att stiga upp till sol och betydligt varmare temperatur.
Är snart på väg ut och handla till helgen. Känner mig lite öm i hela kroppen efter gårdagens behandling. Nu blir det uppehåll till den tisdagen den 15/5, några dagar innan resan.
Jag skall träna upp styrkan i höger fot för att få tillbaka styrkan i vadmuskeln. Foten är lite glappare än vänster foten. Jag köpte ett gummiband som jag skall sätta bakom tårna och pressa foten upp och ner.
Naprapaten tyckte det var bra att jag går så mycket barfota, då får foten, tårna jobba mer👌
Jag hoppas att mina behandlingar och övningar skall resultera i en stadigvarande förbättring. Det är inte billigt att söka vård utanför landstinget. Naprapat, Kiropraktor ingår inte i högkostnadsskyddet trots att de är specialister på hela kroppen. 
Sjukgymnaster ingår i skyddet, men ger nästan inga behandlingar, utan tips och råd om rehab. Tidigare kunde man få massage hos sjukgymnaster, men inte nu☹ trots att alla inte skall eller kan köra träning utan skall erbjudas massage och ultraljud istället.
Det kostar 720:-/ behandling att gå privat till Naprapat. Om det ingått i försäkringen hade kostnaden varit 100:- alt 200:- lite skillnad, eller hur?
 
Trevlig dag/ Marmor


6 kommentarer:

 1. Ja stress att den blossar upp lätt efter en utbrändhet det känner jag av.
  Hoppas det löser sig med din röst nu.
  Men fy så otäckt du ramlade, tur att du inte gjorde dig mer illa! Känn inte att du ska skämmas! Absolut inte, jag tror absolut inte att någon tänkte så.....det gör man ju inte när någon råkar ut för en olycka, man blir ju rädd vill hjälpa till och glad och lättad när det inte var så farligt.
  Härligt att ni snart får resa se något annat och njuta det behövs ,-) Hoppas du blir helt bra efter ditt fall till dess!Jag mötte en "Doris" valp när jag var på väg hem från Uppsalaträffen så himla söt fina hundar, den hälsade jag på ,-))
  Ha det nu jättefint
  Varm Kram Primrose ,-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mycket som kommer efter en utbrändhet och stannar kvar i kroppen☹
   Otäckt var det när jag föll, men som tur vad blev det bara lite blåmärken. Det skall bli skönt med en resa, så det blir lite annat på näthinnan😉
   Så mysigt att du hälsat på en liten Doris, de är så härliga.
   Ha det så fint!
   Kramisar❤❤❤

   Radera
 2. Dyr behandling som borde ingå i försäkringen! Viktigt att bli bra,-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är mycket konstigt att vissa behandlingar ligger utanför skyddet. Naprapater och Kiropraktorer gör väldigt nytta och förkortar många skador som skulle kräva op framöver, och då blir det kostsamt.
   Kramisar❤❤❤

   Radera
 3. Helt underbart är det ute! Ha det så fint! /Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det underbart! Blir några dagar till med värme, så passa på att njut.
   Ha det så fint!
   Kramen

   Radera