24 februari 2020

Sportlovsvecka

Nu är det sportlovsvecka för bl a Stockholm. En del firar lovet med skidåkning, andra med sol och bad eller behöver plugga för tentor. Fick lite bilder från Thailand i morse, där är några barnbarnen och njuter i värmen. Ett barnbarn jobbar utomlands och har det lagom varmt och skönt.
Äldsta sonen och svärdottern är hemma nu från en lång semester i Spanien där de har ett hus. Det har blivit många golfrundor och många besökare under deras vistelse. De har haft en enorm tur med värmen hela vistelseperioden, så poolen har varit väl besökt varje dag.
Som jag skrev i gårdagens inlägg var vi på IKEA igår. Jag fick en ny Karmstol istället för den som lämnats tillbaka, inköpt i annan butik. Den nya som gubben monterar idag, passar mig bättre än den som återlämnades👏
Idag skiner solen men betydligt svalare i luften. Blir ingen tur på Skotten idag. Håller mig inne och myser istället😉
Ha en fin dag!

 

4 kommentarer:

  1. Att vara inne och mysa är inte helt fel ,-))
    Bra att få en stol som du gillar!
    Ett hus i spanien låter mysigt .-)
    Ha det jättefint STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stolen från IKEA är betydligt bättre än den andra, som kostade 3 ggr så mycket. Alla våra barn gillar värme, då är det bra med ett hus där det är det.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera
  2. Vad bra att den stolen från Ikea passade bättre.
    Det blir en del resor för era barn o barnbarn. Låter härligt.
    Ha en fin dag. Få se om kommentaren går in med paddan nu. Kram ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stolen från IKEA är betydligt bättre än den förra som lämnades tillbaka och kostade 3 ggr/ så mycket.Gillar föräldrarna att resa till värmen, så smittar det av sig på barnen. Jag funderar ibland vad som gör att alla våra barn älskar värmen, det ligger väl i tiden. Våra barnbarn är vuxna idag, minsta fyller 18😮 fattar inte vart tiden tagit vägen.
      Kommentaren kom fram👏
      Ha en fin dag!
      Kram❤
      Kram

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...