3 juli 2020

Birka cruises läggs ner....

Nu är det slut på resor med Birka cruise till Åland. Idag meddelades att bolaget går i konkurs. Det är säkert många som kommer att sakna sina Ålandsresor. Det är en trevlig båtresa genom Stockholms skärgård med god mat och fin underhållning.Nu är ju inte svenskar välkomna till Åland i Coronatider. Det är ju en del av orsaken till att bolaget får lägga ner. Båtlinjen till Tallin kommer att permittera 300 personer meddelades också idag,

Här badar Doris och har det mysigt. Vi var och hälsade på familjen igår och åt en helt underbar lunch och en otroligt god tårta som svärdottern bakat. Vi fick även träffa 2 barnbarn  som vi inte sett på väldigt länge p g a covid-19.
En som blev glad när ljudet från vår bil hördes, var Doris😍 hon blir alldeles till sig av glädje . Efter maten fick hon bada. Hon hoppade både från bryggan och badstegen och mys simmade runt mellan hoppen. Jag såg även en and mamma med många dunbollar som simmade vid bryggan.

4 kommentarer:

  1. Men så sött med en katt och en hund som promenerar tillsammans ,-))
    Early bird hette de som levererade mitt i natten ,-)
    Annars har de kommit dagtid, beställt i omgångar, så det var en blus som gick genom brevlådan men jag blev förvånad, hundarna hörde och sprang och hämtade ,-)
    Härligt att ni träffat barnbarn och Doris, ja de andra med förstås ,-))
    Synd att de gick i konkurs, många som vill njuta av en sån resa.
    Ha det jättefint STOR KRAM ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det häftigt med katten och Morris😍 Så bra att man kan få leverans hem i brevlådan även nattetid! Mysigt att det gått bra med några träffar med familjen utomhus. Värmen kommer tillbaka snart, då får vi göra om det igen👌 Tråkigt för många som gillat att åka på en båtresa och njuta. En del känner sig inte så ensamma när det finns folk runt omkring dem.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera
  2. Vilket härligt ställe för Doris att bada i.
    Trevligt att ni kunde ses över en lunch.
    Har varit o läst din blogg med mobilen men kan inte skriva kommentar med den. Nu startade jag paddan ��
    Ha en fin lördag. Kram ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, de har ett fint ställe i Skärgården. Doris har ett paradis där.
      Jobbigt att det inte går att kommentera från din mobil. Hoppas det bara var tillfälligt!
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...