14 juli 2020

Tisdag vecka 29

Idag är det stor handlings dag för många. Varje tisdag lämna 5% på alla varor på ICA och Apoteket ❤. Det blir en del kronor i rabatt, många som gör sin veckohandling denna dag. När Mr R har valsat runt med
dammsugaren tar vi en promenad och passerar affären och handlar Körsbär, Meloner på hemvägen. Självklart är munskydd på plats👏 Tycker det är svårt med frukt just nu. Men bär, Meloner håller sig bra.
Dottern, Morris och husse är båtsemester. Bra i covid-19 tider och ha båt och åka runt med. Inte trängas eller blanda sig med med nya människor utan bara njuta. Morris älskar att åka båt, så det fungerar bra. Morris bror är också på båtsemester, de har det mysigt tillsammans ute i Skärgården.
Ny är det slut med gratistesterna 100000 är testade, Vill man testa sig nu måste man betala själv eller ringa
1177 och höra om de har gratis tider kvar.

2 kommentarer:

  1. Härligt med båtsemester för Morris med fam. ,-))
    Det finns gratistester andra som har.
    Har bokat idag ,-)
    bra med rabatt när man handlar.
    Ha det jättefint STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken tur att du hittat gratistest, Är det blodtestet eller näs testet? Uppgiften jag hörde på TV var att Region Stockholms tester som var slut. Du bor i annan kommun, där kanske det fanns kvar.Det märks på tisdagar att många handlar för hela veckan. Bra att de infört rabatt, hjälper säkert många!
      Ha en fin kväll!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...