6 juli 2020

Munskydd eller inte.....

Munskydd / andningsskydd (5st) - AnsiktsmaskbutikenBild lånad från nätet.
Nu är munskydden uppe till diskussion igen. Cov-19 kan även vara en luftburen smitta. Det börjar bli jobbigt att hålla redan på all ny information som kommer. Vad jag förstått är det 236 olika forskare som kommit fram till detta resultat. Det skall visst vara en lite del av smittan vid hosta som kan vara luftburen.
Nu är det så många som rekommenderar munskydd, och även infört att man måste använda munskydd när man flyger och på flygplatser.
Jag köpte 2 paket med munskydd från Meds som ser ut som den på bilden. Nu plockas de fram fram igen!
Nu stoppas flygningen till Rhodos för Tui. Det plan som skulle lyfta den 9 juli till Rhodos kommer att gå ner tomt och hämta hem de resenärer som finns där. Svenskar kommer inte att släppas in i Grekland förrän den 15 juli som tidigare beslutats.
Här har vi gråväder och åskan hänger i luften. Solen har visats sig och kommer kanske tillbaka någon timme innan Tor med hammaren kommer tillbaka. + 16 grader känns kallt idag mot tidigare + 25-30 grader

2 kommentarer:

  1. Vilken skillnad i väder, stormar för fullt och ösregnar mellan varven ,-) LÄNGTAR efter sommarväder nu.
    munskydd Hur det hat talats fram och tillbaka, har hela tiden trott att covid-19 kan vara luftburen.

    Det är fram och tillbaka med allt!
    Ha det jättefint KRAM ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu är det upp och ner med det mesta. Varit ute en stund, men attans vad det blåste kallt. Håller med dig att lite värme skulle sitta bra, men några dagar till med regn verkar det bli.
      Ha det jättefint!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...