17 januari 2018

Hel ugnsbakad Rotselleri !

Hel Rotselleri som bakat i ugn, supergott!
Den skall skalas, saltas och täckas med smör innan ugnsbakningen.
Den skall bakas på 175 grader i ca 2 timmar. Öka sedan till 200 grader.
Öka till 200 grader så den får lite fin färg.
 
 
Första gången jag åt ugnsbakad Selleri trodde jag det var
skivat Kalkonbröst.


2 kommentarer:

  1. Nu har jag hittat hit, den ser ju riktigt bra ut. Undrar bara om man kan föra över undersidorna till den här? Jag har dom nu i Word-dokument.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trevlig att se dig här😉
      Det finns utrymmen för sidovisningar på bloggen samt etiketter. Där måste det gå att lägga in undersidor. Jag skall undersöka om jag hittar var.
      Kramis<3

      Radera

 Nu är det  dax för ett nytt inlägg igen.Här har föreningen en liten fest, och jag är fotograf. Den 30 augusti blir det kräftskiva, stor ans...