28 mars 2019

Nu är det vår!

Idag så har vi fått riktig vårvärme, + 14 grader är det just nu😎
Det har varit fullt upp här några dagar. I tisdags hade vi städning 4 timmar, skönt när allt är klart på en gång.
 Igår fick handfatet i badrummet en ny kran och nytt avloppsrör. Under tiden gubben jobbade måste vi ha vattnet avstängt. Bara att tappade upp vatten i några hinkar, så klarade vi hela dagen.
Nu har både badrum och extra toaletten lika kranar, snyggt och fräscht..
Det blir lite grovsopor när man fixar, så gubben har tagit en vända till sopstationen med soporna. Sedan blir det en tur till biltvätten, så 🚙 Pärlan får en vår tvätt😉

Ha en fin dag!

Marmor

2 kommentarer:

  1. Så underbart med värme:-) Här inorr har vi nattetid flera minusgrader, dock har vi plusgrader dagtid, inte för att det är något att skryta med, men solen värmer och det är så skönt. Tyvärr blåser det rejält i dag och +5, dock känns det som -10 då det blåser så, nåja tids nog kommer värmen och du kan gissa jag längtar tills solen värmer och all snö far sin kos:-)Kram och ha en trevlig helg önskar jag och vovvarna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är underbart med lite värme. Vi har haft plusgrader även nattetid några nätter nu. Bra att ni har plus på dagarna, då hinner det tina bort lite snö dagtid, men det blir väl halt istället på morgonen. Håller tummarna för att värmen håller i så du också för snöfritt snart. Blåsten har vi också haft för några dagar sedan.
      Ha en fin dag!
      Kram från södern.

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...