11 mars 2019

Snart går vi in i första vårmånaden

Snart april, då får vi hälsa våren välkommen på riktigt enligt almanackan👌
 Hoppas vi får en fin vår och inte sommar på en gång. Jag tycker våren är mysig, det händer så mycket när allt vaknar upp.
Jaha, då är det måndag igen och tvättstugan bokad för veckans tvätt. Det blir sina modiga 4 maskin/ vecka. Det går fort med tvätten när det finns så många maskiner tillgängliga. Vi har städdag i morgon då är det skönt att även tvättkorgen är
 tom 😉.
Vi har sol även idag men kyligt - 7 när jag steg upp. Veckan avslutades med många tråkiga nyheter. Plan som störtat alla dog, däribland 4 svenskar, buss som försökte köra in i Klaratunnel, fastnade och exploderade😮 Känns lite otäckt med dessa biogasbussar. Det är tydligen inte första gången en buss exploderar. Förstår inte varför bussen skulle in i tunneln. Har aldrig sett någon buss i tunneln på alla år jag färdats igenom tunneln med bil. Bussarna brukar köra runt kv. och passera Sheraton mot Kungsholmen eller Vasagatan mot Norra Bantorget.
 

Ha en fortsatt fin dag, det skall jag försöka ha!

Marmor

2 kommentarer:

  1. Hoppas på en fin sommar, varm!
    Och en Vår som är Vår, när allt grönskar eftersom.
    Skönt att få allt tvättat o städat ,-) Känns så himla skönt efteråt!
    Snö o kallt men vissa träd har börjat knoppas.
    April är ju den första vårmånaden ,-)
    Läskigt med bussen, så lätt ska väl inte bussen explodera trots att den har kört fel!! FY så otäckt.
    Sorgligt med flygplanet.
    Ha det jättefint
    STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hoppas att våren blir vår i år och inte sommar direkt, som hänt de senaste åren. Det är många bussar som kör omkring på stans gator som har biogas. Hoppas de hittar felet på planet, som orsakade olyckan så att de plan som fortfarande flyger får en översyn.
      Ha det så fint!
      Kramisar❤❤❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...