13 februari 2018

Blandade aktiviteter idag!

 


 
Nu är det OS som gäller ett tag på förmiddagen.
 Sedan är tvättstugan bokad.
                                                                    Blir några maskiner, tog lakansbytet denna vecka istället för nästa.
På eftermiddagen skall jag till VC. Har fått allergi, troligen av den nya medicinen. Jag kan inte själv  testa fram vilken, vilka av medicinerna som ger denna biverkning.
Liknande biverkningar finns på flera av medicinernas packsedlar, rena djungeln. Vissa av medicinerna skall jag äta jämt, därför viktigt att hitta rätt och byta ut den som ger sådana biverkningar.
 
Besöket på VC gick bra. Nu skall jag minska på antalet mediciner och testa ifall det minskar biverkningar. Allergin jag fått av medicinen skall behandlas med cortisonsalva.
 
 

4 kommentarer:

 1. Men så jobbigt med allergi mot medicin. Har dom kommit fram till vilken det är? Verkligen en djungel det där. Ha en fin kväll. Kram ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättejobbigt med allergi mot medicin. Det är oftast inte huvudämne, utan bindningsmedlet. Oftast får man inte den medicinen som dr har skrivit, utan det som är billigast på Apoteket. Här man otur, så kan de flest medicinerna man hämtar ut, inte är originalet. Det är inte första gången jag får testa mig fram i djungeln. Vi har inte kommit fram till vilken av medicinerna det är. Bara en misstanke om vilken.
   Ha en fin kväll!
   Kram❤

   Radera
 2. Skönt att få bort all tvätt fokuserat på annat. Det är en djungel med vad alla mediciner innehåller. Hopps du får hjälp slipper få allergiska problem.
  Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev en bra genomgång. Hoppas att det visar sig bli bra.
   Kramis

   Radera