1 januari 2020

Konstig post i brevilådan

God fortsättning på år 2020🌹
Dagen före nyårsafton hade jag besök av hunden Doris och lillmatte. Efter en stund kom husse  för att hämta gubben, de skulle iväg på en hockeymatch. Ett av våra barnbarn ( äldsta sonen grabb ) spelar hockey.
Rätt som det var reagerade Doris på något ljud från ytterdörren. Sonen kollade vad det var och kommer med en svart BH som någon stoppat in i brevlådan😮 Kollade, det fanns ingen utanför dörren. Doris kunde inte släppa det som hänt utan var och kollade flera gånger och lyssnade.
Vi tänkta att det måste varit någon som haft tvättstugan och tappat BH på vägen hem och trodde att det var våran BH. Vi hade haft tvättstugan på fm. men så här har det inte varit tidigare. Har någon glömt tvätt, så har det legat kvar i tvättstugan på en bänk. Konstigt kändes det i alla fall.
En tanke som slagit mig efteråt, är att det kanske var någon signal för att kolla om vi var hemma. Många har timer på sina lampor, under tiden de är borta. Kollar de in i brevinkastet och BH ligger kvar, så är vi inte hemma fast det lyser. Just nu härjar en inbrottsvåg på på söder igen.
 

4 kommentarer:

  1. Konstigt att stoppa en BH i brevlådan?! I så fall borde personen ha ringt på dörren och frågat! Tycker det är märkligt och olustigt!
    Bra att ni är hemma, många stöldligor har många olika sätt att kolla om någon är hemma!
    Låter inte kul!
    Hoppas det var något oskyldigt!
    God Fortsättning till dig med familj!
    STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns olustigt när sådan här händer. Det är så overkligt på något sätt.
      Vi får hoppas att det var lite bus bara.
      God fortsättning till dig och din familj.
      Ha en fin kväll!
      Kram❤

      Radera
  2. Men oj vad olustigt att få en bh i brevlådan. Verkligen knepigt.
    Undrar om det kan ha varit nån liga på gång.
    Du får väl prova o lägga behån i tvättstugan o se om den försvinner.
    Ha en fin kväll. Kram ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. BH hängdes upp på tvättstugedörren och var borta efter några timmar. Får hoppas att det var någon i huset som ägde den. Mycket konstigt var det i alla fall. Inget som man väntar sig skall komma med posten😉
      Ha en fin kv'll!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...