15 oktober 2020

Blev en kort sväng

 Det blev en kort sväng till den nyöppnade ICA Kvantum på Magnus ladulåsgatan under gårdagen. Det var en stor affär med två ingångar. Tog några bilder där det inte var så mycket folk i rörelse.

Det första som finns innanför ingången till ICA från Magnus ladulåsgatan  är ett stort  Apotek ❤ efter Apoteket säljer de krukväxter och blommor. Några trappor ner, så ligger ingången till ICA. Den andra ingången ansluter direkt till ICA. Här kommer jag fortsätta handla, ligger bra till för oss. Skönt att slippa Götgatan och Folkungagatan där det alltid är mycket trängsel på trottoarerna.

I morse fick vi fikabesök av äldsta sonen. Han har antikroppar mot covid-19. Vi följer alla rekommendationer som finns ändå.

4 kommentarer:

  1. Nya affären ser stor ut, fin. Bra med allt på samma ställe, och nära dig, kanonbra.,-)
    Kul med fikabesök. Klarade han av corona bra?
    En trevlig Helg!
    STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nya affären kommer att bli toppen , nära och bra. Vi har haft 8 st covid-19 i familjen. Alla har klarat sig bra och alla utom en har antikroppar. Inge av dem har haft samma symtom. De har varit sjuka olika länge. Ingen över en vecka.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera
  2. Vad bra att ica ligger bra till för er. Ser fräscht ut.
    Ha en fin dag. Kram ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här väntat på denna affären länge. Det har varit många protester innan ombyggnaden kom igång. Det är en stor affär med lika stort utbud av varor.
      Ha det så fint!
      Kram❤

      Radera

Nu är jag här igen👏

Hejsan! Nu har jag piggat på mig igen. Inte helt Ok, men betydligt bättre. Det var några månader sedan jag skrev i bloggen.  Det känns som j...