14 oktober 2020

Nu måste det till en skärpning

Detta kanske behövs! Någon som står och stoppvinka för att påminna om den snabba ökningen av covid-19 som visar sig nu. Om ökningen fortsätter, finns det snart nya förbud som vi måste leva efter och det känns inget bra.

Idag kom en av sönerna på snabbvisit, han var på väg till ett möte. Härligt i alla fall att träffas om det så bara är en liten stund. Det är onsdag och då är det tvättstugan. Får se ifall det blir en promenad till nya ICA MAXI som öppnar idag. Affären ligger bara ca 5 min från vår bostad, så det går säkert bra trots kylan ute.

På fredag kommer Morris hit några timmar, då blir det mys igen

 



4 kommentarer:

  1. Håller med om att det måste till en skärpning! I grannkommunen har det nu ökat med sjuka i skolorna där så de har nu återgått till distansundervisning. Kan heller inte fatta att FOHM har tillåtit nattklubbar att öppna, det säger sig ju självt att efter lite innanför västen så existerar inga avstånd längre. Känns rätt tröstlöst nu. Men hoppas på att det lugnar ner sig snart igen. Ha de gott Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vist känns det tröstlöst när vi inte kan se något stopp på covid-19. En liten ökning av fall kan det bli när universitet och högskolor öppnar. Elever kommer från olika delar av landet. Det kan man förstå, men inte att de låter nattklubbar får öppna upp, dåligt beslut.
      Ha en fin dag!
      Kram

      Radera
  2. Så kul att få besök av söta Morris. Ja inte kul att corona ökar igen, känns otäckt!
    Många bryr sig inte, sorgligt!
    ica Maxi är en jättebra affär, kul att ni får den så nära er.
    Ha det jättefint STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Morris är så mysig, skall bli härligt. Covid-19 ökningen känns inte bra! Det var fel att öppna upp nattklubbarna igen. Det säger sig själv att det inte går att hålla avståndet på ett sådant ställe med dans, Efter lite under västen, så tappas alla restriktionen bort.
      Tur att Glamour har börjat igen så man kan fortsätta följa serien.
      Ha en fin dag!
      Kram

      Radera

Nu är jag här igen👏

Hejsan! Nu har jag piggat på mig igen. Inte helt Ok, men betydligt bättre. Det var några månader sedan jag skrev i bloggen.  Det känns som j...