24 november 2019

Här har det hänt saker

Hejsan och en trevlig söndag!
Den här helgen har det hänt lite olika saker. Om vi börjar med fredag, så kom ett barnbarn och hennes pojkvän hit och lämnade Doris. Vi tog en fika och hade jättetrevligt. Efter en stund knackade det på dörren.
 Det var besökare till grannen som undrade när vi såg grannens senast. Vi hade pratat med hen för några dagar sedan.Grannen svarar inte på sin mobil eller vanliga telefon, så de var oroliga.

 De hade tagit med nycklar för att komma in i grannens bostad. Tyvärr gick bara en av nycklarna till dörren som är en säkerhetsdörr. Det bara för gubben att köra grannens besökare till en annan adress för att se ifall det fanns nycklar där. men tyvärr fanns inga nycklar bara åka tillbaka med grannens besökare. Besökarna fortsatte och ringa, men fick tydligen inget svar. Efter en stund kom ambulansen, polisen och en låssmed. De började bulta på dörren, men inget svar. Efter en stund bestämde de sig för att bryta upp säkerhetsdörren. När gubben kom tillbaka från hundpromenaden, stiger grannen samtidigt ur hissen och blev lite chockad när hen såg vad som pågick. Grannen hade tagit en längre busstur och ville inte svara i mobilen då det var mycket folk i bussen.
Lördagen var rätt lugn, lång promenader med Doris och skidåkning på TV. God mat fixade jag till. Råstekt potatis, kalvinnanlår och beasås, mums!
Idag söndag väntar vi på att ett barnbarn som skall komma och hämta Doris. Men först skall vi fika och hänga en stund innan de åker hem. Nu har Doris åkt hem med barnbarnen. Hon kommer tillbaka på fredag och stannar över helgen.

2 kommentarer:

  1. Trodde att det hänt något allvarligt hos grannen när jag började läsa. Men vilket bra slut det blev iaf...började tro något annat. Så det var då skönt.
    Vad roligt att Doris kommer snart igen:)
    Kram ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en dramatisk söndag. Otäckt när det bli så här. Grannen borde talat om för sina anhöriga att hon skulle ut och åka buss. När det blir så här, är jag glad att vi i familjen meddelar, när vi skall bort. Då behöver vi inte oroa oss.
      Ha en fin kväll!
      Kram❤

      Radera

Nu är jag här igen👏

Hejsan! Nu har jag piggat på mig igen. Inte helt Ok, men betydligt bättre. Det var några månader sedan jag skrev i bloggen.  Det känns som j...