17 april 2020

Helg igen!

Vilken skillnad det fortfarande är här inne i stan. Stockholmarna måste beundras för att de har en otrolig uthållighet och följer alla uppsatta regler. Om jag tittar på bussarna som passerar utanför på gatan, är de rätt få som åker i dag. Likaså med cyklisterna som har minskat i antal. Även mindre bilister på våra gatorna.
 Något som jag också lagt märke till är att sopberget måste ha minskat betydligt. Sopbilar ser jag inte lika ofta nu som tidigare. Det tycker jag verkar konstigt med tanke på alla som jobbar och pluggar på distans hemifrån.
Dagen bjuder på fint väder ca + 11 grader som mest. Det fina vädret kommer att fortsätta och varmare skall det bli. Enligt prognosen kommer värmen att hålla i sig och bjuda på stigande temperaturer. Som det ser ut nu kommer tisdagen bjuda på 17 +👏 Hoppas blåsten avtar då blir det en skön och mysig dag!

4 kommentarer:

  1. Så härligt, längtar ut!
    Bra att människor lever efter reglerna.
    Härifrån vårt fönster ser vi inget intressant att skriva om!
    Ha en härlig Helg!
    KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skapligt väder idag, kanske det blir en promenad. Bra att alla försöker hjälpas åt så spridningen kanske kan stanna av eller minska, så vi får det lite bättre. Det är er en väldig skillnad på det mesta i stan nu och hur det brukar vara.
      Ha en fin helg!
      Kram❤

      Radera
  2. Det verkar som det blir lång tid med viruset o allt vad det innebär. Det är bra att folk tar det på allvar.
    Ha en fin dag. Kram ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jättebra att alla förstår att vi måste hjälpas åt så det blir bättre! Ni verkar klara er bra norröver. Ni bör inte lika tätt som i stan. Hoppas det håller i dig så vardagen kan komma tillbaka snart.
      Ha en fin dag!
      Kram♥️

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...