2 april 2020

Tur att det händer något.....

Mobilen ringde vid åttatiden i morse. Det var äldsta sonen som stannat utanför med bilen och vi vinkade till varandra. Öppnade fönstret, fick frågan vill ni ha semlor vid dörren? Ja, tack!
Snart så plingade det till och där utanför fanns var sin semla till oss.
Måste säga att det kändes konstigt att vinka till sin egen son. Karantäntiden känns just vid det tillfället inte bra, men vi har en skyldighet mot oss själva.
Dottern kom och lämnade Morris på förmiddagen. Hon tyckte vi behövde lite sällskap.
Överlämnandet av Morris skedde på gatan. Blev en vinkning till👏 Morris skall stanna tills i morgon.
Strax vid lunch, ringde det igen på mobilen. Då var det ett av barnbarnen som undrade hur vi mådde. Titta ut, hörde jag. Där stod hen med svärdottern och vinkade😍 behöver ni något, skall vi handla? Det finns fullt av mat hemma, så det behövs inte.
Det kom ett förslag från Doris matte igår. att vi skall ta en digital fikastund, var och en dukar upp, så fikar vi👏 Låter väldigt trevligt!
 
Marmor

3 kommentarer:

  1. Men vilken härlig familj! Inte undra på att du har annat för dig än datorn ,-)))) Låter hur omtänksamt som helst, Kul med Morris, och den digitala fikastunden blir nog härlig. Visst ska ni vara rädda om er, vi ska vara mer rädda om oss vi också.
    Allt gott!
    STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
  2. Man får komma på olika sätt att hälsa på varann. Ni verkar ha kommit på nåt bra. Men visst låter konstigt att man bara kan vinka till sonen. Ha en fin fredag. Kram ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Allt känns upp och ner just nu. Skrämmande hur fort smittan stiger. Hoppas ni slipper få upp det, bra att bo ute på landet och slippa en massa folk som kanske är smittade. Visst känns det konstigt med vinkningen, men vad gör man om man vill ses.
      Ha en fin fredag!
      Kram❤

      Radera

 Hejsan alla vänner och besökare! Nu  är jag tillbaka i bloggen efter ett långt uppehåll. Det känďes lite konstigt när jag hade öppnat blogg...