19 april 2020

Idag blir det hundpromenad

Idag får vi besök av Prinsessan Doris. Hon skall stanna här några nätter👏 Det syns att hon gillar att bada. Hon har fått låna lillmattes glasögon på bilden.
Skotten står på laddning, vi skall ta en promenad tillsammans gubben och jag. Det är ett underbart väder sol och 12 plus. Hörde på TV nyheterna i morse, att det har varit koll på några av Södermalms krogar fredag, lördag natt. Det blev bakläxa för några av krogarna de höll inte gällande bestämmelserna. Det är tråkigt att många inte förstår innebörden av detta hemska virus/smitta och tar hänsyn.
Det är så många som sitter hemma för att de tillhör någon riskgrupp eller sitter i karantän. Tror ingen av oss tycker det är roligt, men tyvärr ett måste
Bestämmelser som finns gäller lika för alla. Även vi vill släppas fria så småningom! Men då gäller det att alla hjälps åt. Så våran isolering kan hävas så småningom.. Nu är det bestämt vad som gäller, bara att följa råden till punkt och prickar och gärna lite empati, så kommer det att lösa sig så småningom!

4 kommentarer:

  1. Härligt med fina Doris på besök! ,-) Så fin!
    Ja tråkigt att vissa inte gör som man ska! Men bra att dom åker dit.
    Hoppas på mer koll, håller med vi måste alla hjälpas åt och tänka på riskgrupper!
    Ser härligt ut ute.
    Ha det jättefint STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är tragiskt att vi inte kan hjälpas åt, så alla kan få samma möjlighet.
      Det är mysigt med Doris på besök! Hon är helt underbar och mysig. Nu är hon ute på sin andra promenad idag.
      Krya på dig!
      Ha det så fint!
      Kram❤

      Radera
  2. Vad härligt o roligt med besök av Doris. Då får ni lite håll i gång hemma:)
    Jo alla måste tänka sig för med viruset, men tyvärr är det trist att inte alla bryr sig. Det är ju ändå väldigt allvarligt alltihopa. Såg på nyheterna hur dom flockades i Stockholm...inte bra alls.
    Ha en fin dag. Kram ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är glädjande i alla fall att dödssiffrorna inte ser ut öka. Det är lika mycket krogägarna fel som gäster som inte följer gällande regler.Personligen tycker jag att de som inte sköter sina krogar, skall få stänga igen.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...