22 april 2020

Värmen fortsätter och en efterlängtad lunch 🍽,☕utomhus!

  
Nu har det gått lång tid sedan jag såg dottern. Idag skall vi åka ut till henne och äta lunch.  Det är ett underbart väder, vi vill passa på när lunchen kan ätas utomhus och hålla rätt avstånd.Det är viktigt att fortfarande hålla sig till det. Den sista informationen från folkhälsomyndigheten var lite rörig och inte helt korrekta uppgifter. Det är flera olika personer som delger oss information, så källan kanske kommer från olika håll. Idag var de någon som skulle  försöka förklara, men det blev lika rörigt. Flockimmuniteten verkar vara svår att räkna ut och förklara. Det skall bli mysigt att träffa Morris också. Får inte glömma att packa ner ett par hundben med torkad anka till honom.
 

2 kommentarer:

  1. Mysigt det ser ut med uteserveringar ,-) Har Doris börjat bada ,-) Nu när vi mår bättre kanske vi kan låta vår portis bada ,-))
    Härligt att du får träffa dottern idag! ,-)) o Morris. Härligt väder var ute igår. NJUT på ,-)
    STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ett underbart väder! Gårdagen var magisk med god lunch, fika och mycket sol. Morris blev så glad när vi kom. Han är väldigt lika Lilla Skutt när han springer runt på tomten😍 Skall passa på att ta en prommis, morgondagen skall bli svalare.
      Härligt att ni blivit bättre!
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...