1 april 2020

1:a April idag

Har ni blivit lurade idag? Det är ju 1:April. Jag har ännu inte blivit lurad, det kanske kommer😉
Har haft en del att göra några dagar så bloggen har fått stå tillbaka. Vår städhjälp kommer inte och städar, då vi inte får träffa någon hemma. Städningen sköter vi själva och passar på att göra en storstädning på en gång, så är det gjort.
Igår var vi ute en mindre runda, solsken men attans vad det blåste . Idag har det varit tvättstugan på förmiddagen. När tvätten var klar tog vi en längre runda på 2 timmar i solskenet. På hemvägen stannade vi till vid Skrapan och köpte varsin Caesarsallad med hem. Det blev en sen lunch men väldigt god. 
Tur det finns Facetime eller Whatsup så man kan se familjens ansikten. Jag fick även en liten stund med Doris. Hon blev lite förvirrad var rösten kom ifrån😍 men tillslut satt hon kvar.



2 kommentarer:

  1. Så skönt att allt är bra med er! ,-)) Man måste ju få göra andra saker också ,-)) Men jag blev orolig.
    Kul med doris ,-))) Ja bra att man kan ha kontakt och se familjen. Vi har ju fortsatt hämta på dagis, det är kanske inte så bra....Men nu är vi ju hemma o kryar på oss! ,_)
    Bra att hämta hem något gott att äta och skönt att vara ute, men det har varit kallt även om det är soligt och ser skönt ut!
    Ha det jättefint. STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tänker lika, när dina inlägg dröjer😉 Tur att det finns appar så man kan ses digital. På dagis kan man få många basiller, så det är kanske det ni fått. Krya på er!
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...