9 april 2018

Äntligen halsundersökning

Nu äntligen har jag fått kallelse till en öron, näs och halsspecialist. Det är så jobbigt med att inte kunna prata ordentligt. Ibland får jag ta i för att få fram ljud. Ibland blir det bara heshet eller att rösten försvinner. Jag undrar verkligen vad det kan vara som hänt med min hals. Det finns även en
 "stypkänsla " ibland. Det känns lite trångt ett tag, sedan försvinner det igen. Jag har haft detta från och till sedan operationen.
 Op. dr verkade inte ta till sig detta vid återbesöket så jag trodde det skulle vara så ett tag. Nu har det gått 3½ månad och besvären finns fortfarande kvar👎
 
Nu är min 🚙 Pärlan på verkstaden., däckbyte och service. Gubben körde iväg den tidigt i morse.
Nu blir vi utan bil några dagar, tur vi har nära till allt här i stan.
Idag ser det ut att bli skapligt väder igen. Det blir säkert tvåsiffrigt på termometern igen👌
 
Marmor
 

 

6 kommentarer:

 1. Men så jobbigt det låter med dina halsproblem.
  Det där borde du kunnat få hjälp med långt tidigare tycker jag.
  Men en riktig specialist på området borde kunna greja till så du slipper det där låter både otrevligt och jobbigt.
  Håller tummen att allt blir som innan din operation!
  Lycka Till
  Varm Kram Primrose ,-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen otrevligt med halsen. Hoppas det går att fixa. Jag anstränger inte min röst, så det kan inte vara det som det beror på.
   Tack för din omtanke!
   Kramisar❤❤❤

   Radera
 2. Men vad jobbigt att ha det så o sen känna en strypkänsla låter väldigt obehagligt. Hoppas verkligen du kan få veta hur det kan blivit så? Sen att man kan göra nåt åt det också. Har du tiden snart?
  Nu blir det snart godnatt här ☺
  Kram ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade tid igår em. Har skrivit om det i dagens inlägg. Får hoppas att det skall kännas bättre snart. Vi var trötta ungefär samtidigt i går kväll😉
   Ha en fin dag!
   Kram❤

   Radera
 3. Kan tycka att det är lite länge att vänta på att få hjälp med problemen efter operationen. Skönt att du fick en tid i alla fall, sen är det bara att hoppas att du får fortsatt hjälp. Måste ju vara lite otäckt att få en "strypkänsla". Visst känns det som vår när det är dags för bilfix :).
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var skönt att få en koll på halsen. Nu får jag hoppas att det skall bli bättre. Har skrivit ett inlägg idag om besöket. Vårkänsla även idag!
   Kram

   Radera