500 g färsk lax
1 msk färsk timjan
flingsalt
svartpeppar från kvarn
4 skivor prosciutto
2 msk smör
Sparrissallad
1 knippe färsk grön sparris
1 msk olivolja
flingsalt
svartpeppar från kvarn
1 huvud romansallad
1 ask körsbärstomater 200 g
getost
olivolja
balsamvinäger
Dela laxen i fyra bitar
Krydda med timjan, salt och peppar och rulla in varje laxbit i prosciutto.
Stek laxbitarna i smör tills de fått gyllene och krispiga ytor runt om.
Låt laxen ligga kvar i pannan och vila ca 5 minuter.
Blanda hel sparris med olja , salt och peppar och grilla den i en het grillpanna.
Lägg sallad, delade tomater och grillad sparris på ett serveringsfat.
Skär laxen i bitar och smula över getost.
Salt, peppra och toppa med lite olivolja och balsamvinäger
Tips
Gott med halverad stekt färskpotatis alt. delikatess potatis på salladsbädden, blir lite matigare
sallad.
sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar