3 juli 2018

Tänk, att det kan vara så skönt....

att vara hemma igen😉
Nu får det gå ett tag till nästa resa. Jag skulle ha tvättat idag men flyttat fram tvättiden några dagar. Känner att kroppen behöver vila först.
Idag har jag har lämnat synpunkter till researrangören om vistelsen i Vrsar Kroatien. Skrivit att anläggningen saknar handikappanpassning. Hissar saknas inom byggnaderna, området är väldigt kuperat och lite annat som bör delges resenärer.
Det är många äldre som reser. Kataloger och resmål skall uppdateras så alla kan ta del av vad som finns och inte finns när man kommer till resmålet. Även om resan är en sista minuten, så skall det framgå i utskicket (typ mail) att resmålet inte är det som står i katalogen. Nu var det inte bara vi lite äldre som tyckte det var jobbigt att ta sig fram, även de yngre klagade på samma sak.
Det blev även en del
som jag delade ut, fanns mycket som också var bra👌
 
Det fina vädret som alla talade om som skulle komma från Spanien, efterlyser jag😉 När vi kom hem igår, kom regnet☹ Idag verkar det bli en gråmulen dag.
Snart skall affären få besök, skåp och kyl behöver påfyllning. Sedan blir det en stund framför TV och kolla fotboll, Sverige spelar klockan 16.00.
 


2 kommentarer:

 1. Ja och nu har Sverige spelat! och vann! ,-)))
  Bra att du berättar hur ni upplevde resan. Inte OK att byta, min gubbe hade inte klarat av den! Så det är inte OK!
  Fint att vara hemma, visst är det jättekul att åka bort och det behöver man. men att sen koma hem och njuta ännu mer, det är ju bra!,-))
  Efterlyser nu bara lite mer sol och värme, tror ni var borta den bästa tiden då det var som sämst väder här hemma!
  Ha det fint
  STOR KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sol och värme verkar det bli idag👌 Vilken match det blev, roligt att de vann👏
   Känns så skönt att vara hemma igen i sina gamla rutiner igen😀
   Ha en fin dag!
   Kramisar❤❤❤

   Radera